• 0764 436 418
 • peleaugustin80@gmail.com
 • Despre Noi

  COMPANY HISTORY

  Pele Garduri Fier Forjat SRL a luat fiinta in anul 2017, cu ajutorul fondurilor guvernamentale oferite in cadrul programului  Startup Nation 2017.Fara aceste fonduri, activitatea firmei nu ar fi putut sa demareze.Experienta administratorului firmei in arta prelucrarii fierului, este un alt factor, care a dus la pornirea acestei povesti de succes.

  COMPANY VISION

  Viziunea noastra este aceea de a deveni un lider local, in ceea ce priveste :confectionarea , livrarea si montajul de garduri , balustrade, sau alte elemente din fier.

  Pentru a atinge acest obiectiv vom utiliza in mod intelligent toate resursele care ne-au fost puse la dispozitie de Guvernul Romaniei , in cadrul programului Startup Nation 2017.

  Suntem printre putinele firme din judetul Gorj , care se pot folosi de utilaje precum :strung multifunctional, utilaj mecanizat universal de roluit tevi, utilaj  amprentat tevi, aparat de sudura , dar si aparat de taiat cu plasma.

  OUR MISSION

  Misiunea noastra este aceea de a oferi produse de calitate, la preturi accesibile , pentru toti clientii care doresc sa isi infrumuseteze locuinta.Dorim de asemenea sa crestem nivelul de trai, in comuna Cilnic, prin instruirea si ulterior angajarea a cat mai multor cetateni, care sunt in cautarea unui loc de munca.

  EXPANDING GOAL

  Vrem ca pe viitor sa realizam colaborari , cu meseriasii care confectioneaza  diverse lucrari la comanda, prin distribuirea de elemente amprentate, sau prelucrate in cadrul atelierului nostru.

  Urmarim de asemenea cu mare interes , diversele oportunitati de finantare oferite de catre Guvernul Romaniei, sau alte institutii, pentru a realize dotarea si cu alte utilaje de capacitate mai mare.

  Vom lupta ca sa facem cunoscute pordusele noastre , peste tot in tara si de ce nu si peste hotare.